legepladshaengekøje-bornehave

Hængekøjer til legepladser

Når det handler om hængekøjer til legepladser, børnehaver, efterskoler, andre institutioner og til plejehjem, har vores produkt altid været fremhævet som et kvalitetsprodukt. Vi ved godt, at man ikke bør fremhæver sine egne produkter og glemmer tilsvarende på markedet, men vores legepladshængekøje har vakt begejstring over alt i Danmark.

Trods vores placering på Taasinge i Vandkantsdanmark (ved Svendborg) kan du finde vores hængekøjer rigtigt mange steder i Danmark. Lige siden starten på produktionen af hængekøjerne har vores mål altid været, at vores kunder får et produkt i topkvalitet. Vi leverer ikke en hængekøje, uden at den har været igennem vores kritiske øjne, og vi møder gerne op og monterer hængekøjen, så I er sikre på, at tingene fungerer optimalt. Det har vi gjordt mange steder i Odense Kommune, og det har de været mere end tilfredse med.

Den sikre hængekøje i institutioner

Et krav vi ofte hører fra vore kunder er, at sikkerheden skal være i top. Lige netop sikkerhed er noget vi tillægger stor betydning i fremstillingen af hængekøjerne, som produceres på Taasinge. Vi får ikke legepladshængekøjerne produceret i udlandet, og kan derfor stå 100 % inde for kvaliteten

Når vi monterer hængekøjen på i din institution eller på din efterskole, bliver den hængt cirka 1,3 meter over jorden 3,5 meter mellem ophængspumkterne. Denne højde betyder at børn og unge ikke kan gynge højt.  Og at i ikke behøver faldgrus under køjen.  Den optimale montering betyder, at hængekøjen hænger cirka 15-20 cm over jorden, hvis 3 børn sidder i den.

Tryghed ved leg i børnehaver

Vi bruger udelukkende kvalitets materialer ved produktionen af hængekøjerne, og de er eksempelvis også farvede efter gældende EU normer. Det betyder giftfri farver, og dugen i hængekøjen er den stærkeste som kan anbefales til institutioner, efterskoler og sågar plejehjem. Spiralflettede liner i enderne er korte og tætte, hvilket betyder at der ikke opstår såkaldte klemmefælder.

Sidelinerne er justerbare liner på 8 mm. Når man har montereret hængekøjerne, efterjusterer man sidelinerne.

justeringen  sikrer man at børnene let kan komme op i køjen, men har svært ved at falde ud. Således opnår vores børn en tryghedsfornemmelse ved at bruger hængekøjen. Denne tryghed spredes automatisk til voksne, som har mange jern i ilden på legepladser og i børnehaver. Vi udviklede dem da vores egne unger var små, vores krav var fred i haven – det fik vi !!!

Slidstærke hængekøjer – børn elsker dem

Vi tør godt sige, at børnene elsker vores hængekøjer – og vi siger det uden at rødme. Kast for eksempel et blik i vores lille fotogalleri, hvor du vil se mange børn hygge sig og have det sjovt i vores hængekøjer. Børn elsker nemlig at foretage sig ting sammen, og at hygge sig i en hængekøje er et stærkt socialt bindemiddel samtidig med at de træner labyrintsansen og mærker spændingen ved at gynge sammen.

Hængekøjerne klarer det danske  vejr, og selv om vores klima i Danmark kan være en svær én at danse med, klarer vores hængekøjer sig fantastisk flot. Brudstyrken er på minimum 400 kg, og hængekøjerne suger ikke vand. Dermed mørner de ikke og skaber usikker leg blandt børnene. Når bestiller  hængekøjerne, kan I vælge en permanent løsning, eller I kan vælge løsningen, hvor I nemt og hurtigt kan flytte hængekøjerne via de medfølgende karabinhager.

Hvis du har lyst til at høre mere om vores hængekøjer til legepladser, børnehaver, institutioner, efterskoler, plejehjem og mange andre steder, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Find hængekøjen i hjælpemiddelbasen: HMI 38810

Vi har til dato leveret ca 800 stk over årene. Hængekøjerne hænger blandt andet på Egeskov Slot, Danfoss Universe, specialinstitutioner for blandt andet autister, en masse børnehaver og mange private haver. En del børn ønsker sig ” en hængekøje som dem i børnehaven” til deres fødselsdag.

giv os et ring på 40193439  eller send en mail  så finder vi en løsning på pæle, tovværk, carabiner og rustfri øskner.

Mail: koch5700@hotmail.com

Tilfredshed

I Odense Kommune er de meget tilfredse med vores legepladshængekøjer.